Kuoro ja yhteystiedot

Taidekappelissa 2011. Kuva Ben Söderholm

 

Kuoro

Naantalin Laulajat ry on vuonna 1945 perustettu sekakuoro. Kuorolla on monipuolinen ja jatkuvasti uudistuva ohjelmisto, johon kuuluu kuoromusiikkia eri aikakausilta ja eri maista, kirkkomusiikista kansansävelmiin ja viihdemusiikkiin.

Laulaminen on tavoitteellista, koska konsertoimme säännöllisesti. Kuoro osallistuu aktiivisesti valtakunnallisiin laulu- ja soittojuhliin sekä alueellisen piirin toimintaan. Myös naantalilaisissa juhlatilaisuuksissa kuten itsenäisyysjuhlissa ja musiikkitapahtumissa kuoromme on usein mukana. Meillä on vuorollamme suuri kunnia toivottaa presidentti tervetulleeksi kesäasunnolleen Naantaliin! Kuoron perinteisiin kuuluvat myös ulkomaiset konserttimatkat, joita on vuosien varrella kertynyt useita.

Naantalin Laulajien toimintaa voi halutessaan tukea tilin FI21 3131 3001 9594 51 HANDFIHH kautta.

 

Kuorolaiset

Kuorossa on kolmisenkymmentä aktiivilaulajaa Naantalista ja lähikunnista. Osa on harrastanut kuorolaulua vuosien ajan, osa on vasta aloittamassa kuoroharrastustaan. Pidämme viikottain harjoituksia ja tarpeen mukaan laululeirejä viikonloppuisin. Stemmaharjoituksia järjestetään lähinnä ääniryhmittäin erikseen sovittavina aikoina.

Jäsenemme ovat automaattisesti valtakunnallisten Suomen Laulajain ja Soittajain Liiton ja Sekakuoroliiton jäseniä sekä SULASOLin Varsinais-Suomen piirin jäseniä. Jäsenetuihin kuuluu kaikki SULASOL-palvelut mm. musiikinharrastajien oma SULASOL-lehti. 

Webdesign MLK

 

Hallitus ja yhteystiedot 2024

 

Mika Laine, puheenjohtaja mika.laine@naantalinlaulajat.com

Johanna Sariola, varapuheenjohtaja

Sari Lehtilä, sihteeri

Outi Fabritius, rahastonhoitaja

Päivi Aavikko

Jussi Vesamaa

Peter Harjulahti

Tarja Keskisarja

Anna-Maija Norrvik

 

Olemme Sulasol-perhettä