Kuoro ja yhteystiedot

Taidekappelissa 2011. Kuva Ben Söderholm

 

Kuoro

Naantalin Laulajat ry on vuonna 1945 perustettu sekakuoro. Kuorolla on monipuolinen ja jatkuvasti uudistuva ohjelmisto, johon kuuluu kuoromusiikkia niin eri aikakausilta kuin eri maista, kirkkomusiikista kansansävelmiin ja viihdemusiikkiin. Suurta suosiota ovat saavuttaneet iloiset koko perheen joulukonsertit ja riemukas lastenlauluohjelmisto. Kuoro on tuottanut kaksi CD-levyä.

Kuoro osallistuu innolla valtakunnallisiin laulu- ja soittojuhliin sekä alueellisen piirin toimintaan. Myös naantalilaisissa juhlatilaisuuksissa kuten itsenäisyysjuhlissa ja musiikkitapahtumissa kuoromme on usein mukana. Meillä on vuorollamme suuri kunnia toivottaa presidentti tervetulleeksi kesäasunnolleen Naantaliin! Kuoron perinteisiin kuuluvat myös ulkomaiset konserttimatkat, joita on vuosien varrella kertynyt useita.

Naantalin Laulajien toimintaa voi halutessaan tukea tilin FI21 3131 3001 9594 51 HANDFIHH kautta.

 

Kuorolaiset

Kuorossa on nelisenkymmentä aktiivilaulajaa. Osa on harrastanut kuorolaulua vuosien ajan, osa on vasta aloittamassa kuoroharrastustaan. Pidämme viikottain harjoituksia ja tarpeen mukaan laululeirejä viikonloppuisin. Myös stemmaharjoituksia tarvitaan ja niitä järjestämme enimmäkseen ääniryhmittäin erikseen sovittavina aikoina.

Kuoroon pyrkivän laulajan on suositeltavaa ottaa yhteys puheenjohtajaan ja sopia tapaamisesta sekä laulunäytteen antamisesta kuoroharjoitusten yhteydessä. Taiteellinen johtaja kuuntelee pyrkijän ja sijoittaa sopivaan stemmaan. Harjoitusnuotit saa nuotistonhoitajalta ja esiintymispukuasioissa auttaa puvustonhoitaja. Jäsenen maksettavaksi tulee vuosittain jäsenmaksu kuorolle ja osallistumismaksu Naantalin opistolle. Jäsen saa käyttöönsä naantalinlaulajat-sähköpostin, jolla tavoittaa helposti kaikki kuorolaiset.

Jäsenemme ovat automaattisesti valtakunnallisten Suomen Laulajain ja Soittajain Liiton ja Sekakuoroliiton jäseniä sekä SULASOLin Varsinais-Suomen piirin jäseniä. Jäsenetuihin kuuluu kaikki SULASOL-palvelut mm. musiikinharrastajien oma SULASOL-lehti. 

Webdesign MLK

 

Hallitus ja yhteystiedot 2023

 

Mika Laine, puheenjohtaja mika.laine@naantalinlaulajat.com

Johanna Sariola, varapuheenjohtaja

Sari Lehtilä, sihteeri

Outi Fabritius, rahastonhoitaja

Päivi Aavikko

Jussi Vesamaa

Peter Harjulahti

Harri Laakso

Tarja Keskisarja

 

Olemme Sulasol-perhettä